• Okategoriserade
  • 0

Fredag 5/4

I går var jag i Stockholm på jobb igen. Det börjar dra ihop sig till att bli en riktig webbplats! Förresten såg jag både Timbuktu och Regina Lund. Regina såg jag på två helt olika platser. Och Timbuktu var verkligen kort – eller så var det hans två kompisar som var riktigt långa.

Den här helgen känns som att det finns en del tid för att komma ifatt med sånt som man borde ha gjort för läge sen… Men tryckpressen får vänta lite till.

Beverly Knight har på sin promoutgåva världens snyggaste CD-omslag. Det är bredare än en CD och i ett liggande format. Det består av två hårda kartongplattor och mellan dem sitter det vykort, så när man drar ut hela omslaget blir det fem vykort brett. Man är rädd att det ska falla i bittar, men snyggt är det! Nu var det säkert ingen som förstod min förklaring, men, men…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.