• Okategoriserade
  • 2

Bara lite luft

Häromveckan var jag på Clas Ohlson. Jag minns inte vad jag skulle köpa, men vid cykeltillbehören står en man med en barnvagn och pumpar däcken på vagnen. Han har helt enkelt gått in på Clas Ohlson, tagit en cykelpump ur hyllan och börjat pumpa däcken. När han är klar lägger han tillbaka pumpen och går ut. En anställd som står bredvid säger såklart ingenting. Och jag undrar hur mannen har mage att göra en sån sak.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lydia skriver:

    Haha, jag kan se dig som gammal framför mig, det känns som att du kommer bli en _ordentlig_ ordningspolis! Watch out, barnbarn!

    Ok, jag tyckte också att det var lite kontigt, men med meningen "hur mannen kunde ha mage att…" tog du onekligen det hela ett varv till. Hehe.

  2. Mattis skriver:

    Jo, jag inser nu att det var lite att ta i.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.