• Okategoriserade
  • 0

Tidsödande paketinslagning

Helgen har dominerats av julklappsjakt. Det har inte gått strålande, men ett par stycken inköp har det ändå blivit. Fast mest blev det inköp till mig själv. Jag gjorde ett besök i butiken Pepper, som säljer i stort sett samma kläder som Jack & Jones. Damen före mig i kön ville gärna få tröjan hon köpte inslagen. Just då var det bara hon och jag i kön, och det borde ju inte vara nåt problem. Tjejen i kassan frågar då om det räcker med att hon skickar med ett paket. Damen förstår inte riktigt vad hon menar, men sen fattar hon och frågar om hon inte kan få tröjan inslagen ändå. Det går tyvärr inte, säger tjejen i kassan, eftersom det är kö och de inte har tid. Och då har det faktiskt kommit lite mer folk och ställt sig i kön. När sen tjejen i kassan ska plocka fram de där ”paketen” hon pratar om att skicka med, så visar det sig att det är såna där cellofanpåsar som man klistrar ihop som ett självhäftande kuvert. Det kan inte ta många sekunder att stoppa ner tröjan i påsen, dra bort skyddsremsan från limmet och klistra ihop den. Jag garanterar att det hade gått snabbare att bara slå in tröjan än att försöka förklara att hon inte ville göra det. Tur att inte jag skulle ha nåt inslaget.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.