• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 30/3

Förra veckan hade vi personalsamling på Sällsjögården utanför Östersund. Våren var på väg och solen värmde. Massor av bra folk en en skoterutflykt upp på fjället. Det var riktigt trevligt. Men jobbigt. Första dagen hade vi först sju timmar resa och sen höll vi på till kvart i tolv på natten. Men det var det värt. Sen var veckan slut och det blev påsk. Skönt med långledigt så att man hann känna att man var ledig. Men påsken känns rätt överskattad som helg. Bara en massa trist godis. En bonus var ju förstås att solen kom. I går var vi ett gäng som var på bio och såg Constantine, den nya filmen med Keanu Reeves. Han är ju ingen bra skådis, men jag tyckte att filmen som helhet var bra. Kanske främst för fotot och att filmen är snygg. Men de andra totalsågade den, så den kanske inte är att rekommendera. I så fall för Peter Stormares inhopp i slutet. Han är cool. En film som däremot är bra och som kommenterar egoismen i samhället är den tyska ”De feta åren är över”. Den är klart sevärd. Själv kan jag också bli rätt trött på roffa åt dig-attityden som sprider sig alltmer. I helgen hittade jag också en del roliga skivor, nu när jag äntligen hittat de roliga skivbörserna i stan. (Inte så svårt egentligen, men jag är rätt lat ibland. …okej, ofta.) Jag gläds åt vårsolen som äntligen värmer och hoppas slippa vinterjackan mer i år.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.