• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 8/5

Tisdag och onsdag var jag på nya jobbet i Stockholm och fick lite mer koll. I tisdags var det mest praktiska grejer och avtal och sånt. I onsdags träffade jag Motdrags-redaktören och resten av tidningsfolket på kansliet (de som har hand om IOGT-NTO:s tidning Accent och Juniorförbundets tidning Struten) och det kändes bra. Överlämningen kommer inte att bli något problem, med tanke på att vi har ganska gott om tid.

Vad som däremot är ett problem är att hitta en bostad. Det är ju som bekant inte helt lätt, men jag hoppas att kontakterna inom rörelsen ska hjälpa. Och bolån kan bli svårt, eftersom jag inte har nån kontantinsats att tala om.

Från början tänkte jag bara vara i Stockholm på tisdagen, så onsdagen kom lite improviserat. Därför fick jag sova på soffan i Upplands-Väsby, där några UNF-killar har ett rum ledigt. Det kändes dock inte som att det var min grej att bo i kollektiv. Och restiden därifrån till kansliet är en timme, vilket är i längsta laget.

I går när jag skulle hem gick tåget senare än beräknat så det blev lite tid över för att sitta i Kungsträdgården och ta det lugnt. Tanken på att bo i Stockholm känns inte längre så främmande, men det ska vara centralt…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.