• Okategoriserade
  • 0

Fredag 16/5

Att hitta en lägenhet i Stockholm är inte lätt. Det vet man. Men det kändes ändå som att det inte skulle bli några problem. Jag hittade rätt snabbt en etta i Solna som passade perfekt. Det är en del i en trea med egen ingång och allt. Jag stod först i kön och allt var lugnt. Men sen kom tjejen som bor där på att hon nog ska flytta, och har lagt bud på en annan lägenhet i samma hus. Så därför vet jag inte om det blir nåt av med det.

Så letandet fortsatte men utan större framgångar, tills en tjej som sett min annons på DN Bostad mailade. Hon hade en tvåa på Kungsholmen som var ledig. Perfekt, eftersom det ligger mellan jobbet och city. Så i morgon ska jag till Stockholm och titta på den. Så får vi se hur det går.

Jobbet på Motdrag går bra. Jag har varit där några dagar nu, och allting funkar bra. De som ska lämna över är schyssta och vi tar det i ett lugnt tempo. Mitt första nummer kommer först i höst, men jag ska redan nu göra några sidor i det nummer som kommer innan sommaruppehållet. I nästa vecka ska alla som jobbar på UNF på personalresa till jönköping, där sommarens kongress ska hållas. Ett perfekt tillfälle att komma in i gänget.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.