• Okategoriserade
  • 0

Lördag 2/4

Vilket fantastiskt väder vi har fått! Helt otroligt. I fredags var jag och par kompisar ute och käkade, och det var skönt att bara strosa omkring på stan efteråt. Och i dag gick jag till Fridhemsplan och tillbaka. Det var galet varmt. Men jag klagar inte. Bättre än så här blir det inte. (Jo, i sommar blir det ju ännu varmare, men det tar vi då.) Om jag inte har sagt det förut så har jag äntligen bytt telebolag för den fasta telefonin, nu när Telia har gett upp monopolet. Billigare blir det. Och jag fick 50 kronor tillbaka från Telia. Rätt jobbigt att gå och hämta ut. Det kostar säkert trettio spänn eller nåt. Det skulle inte förvåna mig. För övrigt tycker jag att nästa påve borde bli en kvinna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.