• Okategoriserade
  • 0

Söndag 10/4

Hitachi har tagit fram en ny teknik som gör att man kan lagra mer på hårddiskar. Och så har de gjort en fin liten film om hur det funkar. Det är en animerad film som du bara måste se! www.hitachigst.com Ett annat tips är McDonald´s Pitamac. Det finns tre olika varianter och jag har testat den med grillad kyckling och grillade grönsaker. Riktigt najs tycker jag. Men skyll inte på mig om du inte gillar det. Alla vet ju hur dålig smak jag har. När det gäller jobbet så är jag lite fundersam över hur jag ska kunna göra en tidning på åtta krönikor och en artikel. Det är nämligen det material jag har fått till tidningen som ska göras inför sommarens festivalturné. Jag får väl hitta på nåt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.