• Okategoriserade
  • 0

Söndag 19/10

En helg i Borlänge kändes riktigt bra. Direkt när jag kom dit kände jag hur mycket lugnare det är jämfört med Stockholm. Promenaden genom stan hem till Fredrik var skön, och det kändes riktigt mycket höst att gå och sparka i de stora högarna med gula lönnlöv. Sen blev det middag med några vänner, och i går var vi i Falun. Ett besök på Banken blev det, vi var mest hungriga och satt där och tryckte i oss snacks.

Det kändes verkligen bra att träffa vännerna i Borlänge (ta åt er alla ni som jag träffade – och ni andra också).

Nu sitter jag och lyssnar på nyinköpta skivor. Alla såna som jag länge funderat på att köpa och som fanns billigt i Borlänge. Kupolen är en klippa. Dessutom hade de målat det annars så smutsgråa taket helt vitt. Snyggt.

 

Jag måste också berätta om en sak som hände på jobbet i fredags. På baksidan av Motdrag har vi en klippdocka med vår förbundsordförande och UNF-t-shirts som man kan köpa. Tanken är att det ska vara kul reklam. Men i fredags fick jag ett telefonsamtal från en förälder som var mycket upprörd över klippdockan. Hon tyckte att det verkligen var att töntförklara ungdomarna som är med i UNF. Tänk om hennes son (15 år) skulle klippa ut dockan och sitta och leka med den. Vad skulle hans kompisar säga då? Hon kunde verkligen inte förstå att det bara var en kul grej för att göra reklam för våra t-shirts.

– Då kan man väl göra reklam på nåt annat sätt. Undrar vad Robert Aschberg skulle säga om han fick den, sa hon.

– Vi har fått många positiva reaktioner, sa jag.

– Hur gamla barn hade de föräldrarna?

– Det är medlemmarna själva som har sagt det.

– Usch, då önskar jag nästan att min son drack, avslutade hon.

Det är såna här gånger som man undrar om det är nån som driver med en.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.