• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 30/8

Så har skolan börjat igen. Några föreläsningar har vi hunnit med under veckan, även om schemat är riktigt soft. I måndags bjöd jag hem några klasskompisar på mat innan vi började. Det var över 10 personer här. Jag bjöd på spaghetti och köttfärssås. Spaghettin tog slut och Calle, som kom lite sent, fick ta vägen förbi Hemköp och köpa snabbmakaroner. I går kväll var det fest i tornet. Det är några GT3or som bor i det gamla vattentornet där det nu är lägenheter. Det var kul att träffa alla treor igen och dessutom var nollorna där. Vi halv tolvtiden kände några av oss lite hungriga och gick iväg för att handla mat. Tyvärr var det stängt överallt, så det var bara att gå tillbaka igen, med blodsockernivån vid fotknölarna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.