• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 4/12

Jäklar, vad det känns bra med Motdrag just nu. Jag har lyckats få lite framförhållning och har redan koll en bit in på nästa år. I morgon ska jag till Vendelsö och kombinera värvning med att göra en artikel till Motdrag. Ska bli kul! Annars är jag lite upprörd över Felix tv-reklam för deras ketchup. En stackars liten tomat går fram till en ketchupflaska som avfärdar tomaten för att den är för grön. ”Därför älskar alla Felix”, säger speakerrösten. Vadå? Älskar alla deras ketchup för att de tycker att det är schysst att mobba stackars gröna tomater bara för att de inte är precis som alla andra. Jag tycker att det är en otäck symbolik i hela reklamfilmen, ovasett om de själva inte har reflekterat över det.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.