• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 10/12

I kväll har jag varit på julkonsert i Katarina kyrka. Det var företaget Observer som bjöd, så det var både gratis och bra. (Egentligen bjöd de IOGT-NTO, men jag fick följa med Kenneth.) Tre olika körer bjöd tillsammans på en och en halv timmes julsånger. Det enda irriterande var bänkgrannen som sjöng med här och var och strödde kommentarer omkring sig. Det coolaste var när takkronan sänktes ner så att de levande ljusen kunde tändas. Annars måste jag säga att läget är fantastiskt! Jag ligger långt framme med jobb inför nästa år, jag ska sätta sprätt på de pengar företaget har tjänat i år och snart är det jul! Fast mest längtar jag till nyår när vi ska till Glasgow. Efter att ha kollat på Nobelfesten måste jag säga att Göran Persson är grym! Fast det visade han redan när Grynet var på besök. ”Make love not war”, som han sa.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.