• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 11/12

Idag har vi delat ut flygblad utanför en systembutik på Söder för att få folk att förstår att det inte är bra att langa. Det var både bra och dåligt. Bra, för att man gör en insats. En del är artiga och säger ”Tack” eller ”Nej tack”, en del bara går förbi och ser väldigt upptagna ut och en del tittar på en som om man vore dum i huvudet när man sträcker fram en folder. Det dåliga var att det regnade hela tiden och det blev kallt och blött. Men jag tog en varm dusch när jag kom hem och sen var det bra. Annars klurar jag lite på en önskelista inför julen. Folk frågar ju, så då måste man ställa upp. Det är ju svårt, så jag får ta och göra en systematisk genomgång om det ska bli nåt. Dessutom är det dags för julkort snart, man fårt ju inte missa nån!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.