• Okategoriserade
  • 0

Vänsterkongress

Vänsterpartiets kongress pågår just nu i Göteborg och jag ser en del av den på SVT24. Det tråkiga är att de bryter lite nu och då för nyheter, så det är bara att hålla tummarna för att det inte pågår nån intressant debatt just då. Dessutom har tv nån konstig gubbe som kommenterar det hela. Honom borde de byta ut. Massor av intressent mediarapportering blir det också. Åsa Hagelstedt får en del utrymme i diverse bloggar, speciellt i Expressen. Dessutom har Expressen gjort en stor grej av att hälften av Vänsterpartiets riksdagsledamöter inte kommer att ställa upp i nästa val. Om det ändå vore så att Expressen tycker att det är bra för demokratin att folk inte sitter för länge på sina uppdrag, men inte då. Expressen försöker i stället göra det till nån slags revolt inom partiet, att det är dåligt att folk inte sitter länge i riksdagen. Här kan du läsa artikeln.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.