• Okategoriserade
 • 7

En fullspäckad helg i Göteborg

Strax efter lunch i lördags tog jag bussen till Göteborg. På schemat för kvällen stod grillning någonstans i stan någon gång under kvällen. Jag, Anton och Andreas började med att besöka ett café i Linnestan och satt där och snackade ett tag. Sen var det dags att inhandla nåt att grilla, och då passade vi också på att köpa Red Bull. Energidryck är inte riktigt min grej, men lovade att i alla fall testa en Red Bull. Så när vi handlat klart åkte vi vidare till garaget, där Marcus grejade med sin bil. Jag testade min Red Bull, men övertygades verkligen inte om dryckens förträfflighet. I början smakade det som nåt slags gelegodis, sen som 556 och sen orkade jag inte dricka mer. Jag hade också med mig presenter som jag överlämnade. De fick varsitt Kinder-ägg och den trevliga skivan ”Boogie”. Efter garagebesöket var det dags att ta oss till Kortedala för grillning. Vi hade köpt grillbriketter som inte alls ville brinna, så klockan hann bli nästan tio innan vi fick nån mat i oss. Men trevligt var det ändå! Med så trevligt sällskap som Ola, Hanna R, Anders, Marcus, Andreas, Anton, Anna-Karin och Steve kan det ju inte bli annat. När jag skulle ta bussen hem, klockan tio över tolv på natten, så hade det stora Gothia Cup-discot just slutat. Alltså var det massor av fjortisar på bussen. Och bara en kvart efter att bussen lämnat Göteborg var det nån som spydde. Det var bara att härda ut tills vi kom till Borås och man äntligen kunde kliva av bussen. I går åkte jag tillbaka till Göteborg igen lagom till lunch. På Korsvägen mötte jag upp med Marcus, Andreas, Anton och Anna-Karin. Anna-Karin visade oss lokalen där hon ska öppna tapetserarverkstad. Det är ett riktigt mysigt ställe och det kommer att bli riktigt bra. Sen var det dags för en klassisk lunch på Karlssons Garage innan vi promenerade tillbaka mot Underåsgatan. Vi fastnade dock vid Scandinavium när både brandkår och polis kom farande. Det var tydligen nåt som hade hänt på MacDonald's, men vi förstod aldrig riktigt vad. När Andreas åkte iväg och de andra stannade för en glass på McDonald's valde jag att i stället åka och hälsa på Hanna. Vi såg filmen ”Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv” och käkade pyttipanna. Filmen var oväntat bra, riktigt snygg scenografi och faktiskt riktigt rolig. Rekommenderas! Summa summarum var det en riktigt bra helg, med en riktigt bra avslutning. I dag har jag pratat med nån skum gubbe hos min nya hyresvärd. Han meddelade att det går bra att hämta nyckeln den 1 augusti efter klockan tolv. Och då får jag också min första hyresavi. Då kan jag pusta ut.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Kamilla skriver:

  Red bull suger fett. Sliskigt. Hur kan energidryck och sliskigt gå ihop? Det känns som att energidryck borde smaka…fräscht?

 2. Mattis skriver:

  Jag instämmer.

 3. Hull skriver:

  Töntar!

 4. Macke K skriver:

  Jag tycker Burn smakar bättre än Red Bull. Så det så!

 5. Mattis skriver:

  Jag får väl ge den också ett försök.

 6. Kamilla skriver:

  Åh, Mathias! Man ska inte ge saker för många chanser. Fotboll, t.ex. P.g.a. att folk inte tycker att vissa fotbollsmatcher räknas som riktiga fotbollsmatcher har jag sett så mycket fotboll att jag är fotbollsuttråkad för resten av livet.

 7. Mattis skriver:

  Fast man borde ju ge olika energidrycker varsin chans. Annars skulle det ju vara som att rata all läskedryck, men som bekant finns det både god och äcklig läskeblask.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.