• Okategoriserade
 • 6

Var är nyckeln?

I dag ringde jag min nya hyresvärd för att höra när jag kan hämta nyckeln till lägenheten i Göteborg. Jag kom bara till en telefonsvarare som sa så här: ”Vi har semesterstängt till den 6 augusti”. Ajdå. Men via min kompis Kattis (som hjälpte mig att fixa lägenheten) fick jag veta att de brukar ha stängt på fredagar. Så jag provar igen på måndag. Det är dessutom ett annat bolag som har hand om fastighetsskötseln, så jag ska kolla om de vet nåt om hur jag ska göra. Kanske är det helt enkelt så att de sköter nycklarna på sommaren, men i så fall är det konstigt att inte informera om det. Hur som helst har jag inte fått nån hyresavi för augusti heller. Det vore jobbigt om det börjar med en massa strul.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Hanna skriver:

  Du kanske får bo utanför dörren till på måndagen.. Det vore ju spännande.

 2. Mattis skriver:

  Jag får bygga en koja av alla mina lådor, och så kan jag bo i den så länge.

 3. Kamilla skriver:

  Det är ju sommar, du kan väl sova på en parkbänk?

 4. Mattis skriver:

  Eller så kan jag bo kvar i Borås.

 5. Jörgen & Ove skriver:

  Varför säga att man har semesterstängt till den 6 augusti om man egentligen bara har fredagsstängt…? Knepigt. Hoppas i alla fall att det löser sig.

 6. Mattis skriver:

  I dag fick jag tag i dem på fastighetsbolaget. Och jag kan hämta nyckeln den första augusti.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.