• Okategoriserade
  • 0

Loftsängen är såld

Nu är det nästan bara en vecka kvar tills jag bor i Göteborg. Det känns riktigt bra, men lite oväntat att det skulle gå så fort. På måndag är semestern slut, och jag ska tillbaka till jobbet. Samtidigt som det har varit skönt med semester har jag väntat på flytten, och jag vill ju att tiden fram tills flyttlasset går ska gå snabbt. Nu är det inte länge kvar. Jag har försökt bli av med loftsängen som jag köpte när jag flyttade till den lilla ettan i Blackeberg. Först skulle en kompis i Göteborg ha den, men det blev inget av det. I helgen fick jag sen ett tips om att en annan kompis behövde en loftsäng. I tisdags, när Hanna och jag var på väg till Ikea, träffade jag henne på bussen dit. Men det visade sig att hon redan fått tag i en loftsäng. Så då återstod inget annat än att lägga ut den på Blocket. Efter en timme var den såld. Det kommer en kille i morgon och hämtar den, och så är jag av med den. Nästa vecka blir det en tur till Göteborg för att hämta nyckeln till lägenheten och kolla in hur den ser ut i verkligheten. Sen är det dags att flytta.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.