• Okategoriserade
  • 0

Måndag 20/5

I går var syskonen här på besök. Det blev den obligatoriska rundan på Kupolen, sen åkte vi och hälsade på morfar i sommarstugan i Dala Floda. Det blev en härlig eftermiddag i solen vid älven. Så skulle man bo! I lördags var det sista Star Wars-filmen på TV, så då var det filmkväll. I onsdags natt var vi ett gäng på världspremiären på Star Wars 2. En helt okej film – en trea. Men jag tycker att de har förstört Star Wars. Förut var det mer äkta, med modeller i stället för datoranimerat. Nu känns det som att de har tryckt in så mycket action som möjligt bara för att de kan. Handlingen hamnar mer i bakgrunden. I morgon är det dags att besöka Falun för ett seminarium om form. Dessutom delas ett stipendium ut till de som gjort det bästa design-ex-jobbet. Spännande!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.