• Okategoriserade
  • 0

En lägenhet i Borås

I dag fick jag kontraktet till lägenheten i Borås. Jag tar den lägenheten som en backup, men fortsätter att leta i Göteborg. Nu har jag i alla fall inte samma press på mig och kan börja förbereda mig för en flytt. Jag har sagt upp några abonnemang och nu börjar det verkligen sjunka in att jag snart ska flytta. Det kändes faktiskt lite långt borta när jag fick jobbet i slutet av mars, men nu är det snart bara en månad kvar. I helgen kollade Kattis på ett par lägenheter i Göteborg åt mig. Båda verkade bra, så nu håller jag tummarna för att nån nappar på att byta till sig min lägenhet. I annat fall ligger jag lågt med ett byte och försöker hyra ut den i andra hand och avvaktar en eventuell ombildning.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.