• Okategoriserade
  • 0

Det kanske går att byta ändå

Jag hade väntat mig ett kontrakt från AB Bostäder i Borås med posten i dag, men det blev det inget av med. Jag hoppas att det dyker upp i nästa vecka. Men jag ligger ändå inte på latsidan. Jag har varit ganska skeptisk till det här med att försöka byta till mig en lägenhet i Göteborg, men nu börjar det lossna. Kattis går på två visningar åt mig i helgen i Göteborg, och det kommer folk hit som ska kolla på min lägenhet. Det har redan varit en tjej här, men jag vet inte om hon har bestämt sig för nåt. Jag har också ett annat byte på gång, som är det bästa jag kan få för tillfället. Nu håller jag tummarna för att de andra gillar det de ser när de ska kolla på lägenheter i helgen. Det här med trepartsbyten är inte helt lätt, men det kanske kan gå att svetsa ihop nåt ändå.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.