• Okategoriserade
  • 2

Händigt

I kväll har jag skruvat upp hyllan i köket och ställt upp mikron. I morgon ska jag bygga en stege. Eller så kanske jag klarar mig ändå. Jag har i alla fall dragit in el i köket, eftersom det inte fanns några uttag där. Dessutom har jag satt upp en persienn i rummet, även om jag inte behöver det just nu eftersom det ändå är så mörkt. Jag ska nog sätta upp juleljus på balkongen för att få lite julstämning.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Vad bra att du fick in el i köket…då kan du ju ha både spis och kylskåp!

  2. Mattis skriver:

    Ja, jag funderar på att byta ut vedspisen och isskåpet. Det vore skönt att slippa sågspånet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.