• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 18/11

Det är härligt med snö! Jag blev riktigt glad när jag vaknade i morse och det var helt vitte ute. Lite förvånad blev jag av min reaktion, eftersom jag egentligen inte gillar vintern. Kul är det hur som helst. I kväll har jag rensat en massa mejl i min inkorg, så nu har jag under 1.000 mejl, mot 2.200 innan jag började. Det är fortfarande en del kvar att rensa bort. Annars är jag irriterad på hur arbetet kring nästa års kongress går. Enligt mig går det inte bra alls. Jag försöker ge lite feedback så gott det går, men det blir bara mer och mer. Det är kongressarrangörerna som jag inte tycker håller måttet, men som tur är har UNF ett bra gäng som jobbar med vår del. Det känns skönt. Nu är det dags att packa inför besöket på Saxenborg i helgen. Sen ska jag sova.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.