• Okategoriserade
  • 0

Panik!

”Jag är en lugn person, med takt och ton,
måttfull och balanserad, men…” Jag börjar bli lite desperat när det gäller att hitta en lägenhet. Trots att jag letar överallt och hugger på det mesta så får jag inga napp. Dessutom blir det färre och färre lägenheter med inflyttning 1 juni ju längre tiden går. Även i Borås. I kväll hade vi ett första möte om ombildning till bostadsrätt, och folk var positiva till att fortsätta arbetet. Det kan betyda att fler blir intresserade av att byta till sig min lägenhet. Nu sätter jag hoppet till att kunna byta till mig en lägenhet i Göteborg. Det hade varit schysst att ha kvar min och kunna göra ett klipp på den, men jag behöver verkligen nånstans att bo.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.