• Okategoriserade
  • 0

Hur går det med lägenhet?

Jakten på lägenhet fortsätter. Jag jagar på Boplats Göteborg, där man aldrig vet vilka chanser man har. I dagsläget har jag markerat intresse på över sextio lägenheter. Ännu har jag inte fått nåt erbjudande om visning och jag har inga höga förhoppningar om att det ska gå vägen. Därför har jag också sökt lägenheter i Borås, och där verkar chanserna vara större. Jag har pratat med uthyrningen och tyvärr får man bara erbjudande om två lägenheter i taget. Jag har nu valt två lägenheter som jag kommer att få erbjudande om hem i brevlådan. Det känns lite gammalt att inte kunna sköta det via nätet. Jag har dessutom inte möjlighet att åka ner till Borås för att kolla på lägenheter, så jag ringde Bovärden och hon fick beskriva lägenheten för mig. Det gjorde hon gärna ”i korta drag”. Fast hon pratade väldigt länge. Den jag är mest intresserad av ligger nära centrum på andra sidan järnvägsstationen. Vi får se om jag får den. Det gäller att svara snabbt så att jag har chans att få den, men samtidigt vill jag ge letandet i Göteborg lite mer tid. Jag ringde också till Wallenstam i Göteborg för att höra om det fanns möjlighet för mig som hyresgäst i Stockholm att byta till en lägenhet i Göteborg. Jag trodde att de bara skulle säga att det inte gick för sig, men jag fick prata med en trevlig kille på uthyrningsavdelningen som verkade riktigt positiv till ett byte. Så nu håller jag tummarna för att det ska funka. Jag har också 5–6 bostadsföretag vars webbplatser jag håller koll på, men det är sällan det dyker upp några lägenheter där. Sist men inte minst har jag en kompis i Göteborg som känner en uthyrare på ett fastighetsbolag. Jag har anmält mitt intresse till dem, och om det dyker upp nåt som passar mig så hoppas jag att jag ligger bra till där. Till sist: På tisdag är det dags för första mötet här i huset angående ombildningen till bostadsrätter. Det ska bli spännande att se hur intresset är då.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.