• Okategoriserade
  • 2

Tekniska framsteg

Häromdagen kom jag på att min nya kamera borde kunna styra min blixt trådlöst. Efter en hel del försök lyckades jag klura ut hur det funkar. Jag tycker att det är dåligt beskrivet i handböckerna, och jag hittade egentligen ingen direkt lösning i dem heller. Men nu vet jag hur det funkar och ska utnyttja det framöver. Innan jag for till Tunisien beställde jag också mer minne till min stationära Mac, så nu har jag ökat från 2 till 4 GB. Skillnaden märktes redan i att datorn startade märkbart snabbare. Så nu går allt som en dans! Jag väntar bara på att den där mobiltelefonen som presenterades för ett år sen ska komma ut i handeln.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Varför vill man styra blixten trådlöst? Måste man inte ändå vara där och trycka på avtryckaren? Eller vill man bara ha lite blixtrande…typ när man har disco hemma…?

  2. Mattis skriver:

    Poängen är att blixten inte behöver sitta på kameran, utan man kan ha den var som helst. (Okej, bilden är lite missvisande.)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.