• Okategoriserade
  • 0

2007 i korthet

För att liksom avsluta 2007 och se framtiden an så kommer här en mycket kort lista med sånt som hände 2007. Men först: Det hände ganska mycket förra året. Jag flyttade ett par gånger, bytte jobb. Jag fick tag i en lägenhet här i Göteborg och jagade möbler i månader. Jag är inte klar än, men tog en lång paus efter att jag flyttade in. Det kanske kan vara nåt att ta tag i under det här året, men det återstår att se. Nu över till listan för 2007. 2007 års… …sämsta
bo två månader i Borås …bästa
flytta till Göteborg …skiva
Tracey Thorn – Out Of The Woods …bok
Madame Terror av Jan Guillou
(Den kom inte 2007, men jag läste den då.) …låt
Mark Ronson featuring Daniel Merriweather – Stop Me …nykomling
Språktidningen …mest kommenterade
» Kultiverat (10)
» Jag byter jobb (9)

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.