• Okategoriserade
  • 0

Varning för IT-service

Tidigt i våras köpte jag mig en ny skrivare. Det var närmare bestämt den 29 mars. Som vanligt använde jag mig av prisjakt.se för att hitta ett bra pris på den skrivare som jag hade bestämt mig för, nämligen en Samsung CLP-350N. Jag hittade företaget IT-service, som hade det lägsta priset och dessutom skulle skicka med en digitalkamera på köpet. Efter ett par dagar kom skrivaren hem till mig, men ingen kamera. Jag frågade om den skulle komma senare eller om det hade blivit nåt fel. De svarade att den skulle komma inom kort. Men nu, efter tre månader och otaliga mejl har den fortfarande inte dykt upp. Så jag skulle inte rekommendera ett köp från de där skojarna.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.