• Okategoriserade
  • 2

Är alla med nu?

Nu måste jag få klaga lite. Inför sommarens stora läger med UNF och NSF har jag gjort en sajt där folk kan anmäla sig. Även om det har varit ganska roddigt att fixa i ordning med alla ändringar och två språk så funkar det ändå okej. Men vissa deltagare tycker att de inte orkar fylla i formuläret och skickar i stället långa Excel-listor över deltagare som ska med på lägret. Resultatet? Att jag får sitta och lägga in deltagarna själv. Och det är inte så enkelt som att kopiera från Excel-filerna rakt in i databasen. Nejdå, folk hittar på information som de tydligen behöver och skriver som de tycker (och det är ju inte så konstigt att de inte vet hur jag lagrar det i databasen). Så i går kväll fick jag sitta en stund och mata in uppgifterna i databasen, men nu är det i alla fall gjort. Nu ska förhoppningsvis alla som vill komma vara anmälda och jag ska börja skicka ut regelbundna uppdaterade listor till övriga funktionärer.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Macke K skriver:

    Ja man undrar ju var problemet är. Om var och en skrev in sina uppgifter skulle det inte bli särskilt jobbigt för någon. Men du ska ha cred för det du gjort!

  2. Mattis skriver:

    Folk ska ju alltid krångla till det och tänker att ”regler gäller inte mig”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.