• Okategoriserade
 • 5

Jag blir AD på Accent

Efter nyår byter jag jobb. Det var inte så länge sen jag började på Folkuniversitetet där jag jobbar nu, men nyligen jag fick ett jobberbjudande som jag inte kunde motstå. Om ett par månader blir jag därför AD på tidningen Accent. Där ska jag tillsammans med tillträdande chefredaktören Pierre Andersson och resten av redaktionen skapa en riktigt bra tidning. Eftersom jag inte gärna flyttar från Göteborg kommer jag att pendla till Stockholm och vara där tre dagar i veckan. Just nu letar jag efter nånstans att bo när jag är där. Jag har några krokar ute, men om du har några tips får du gärna höra av dig. » Nyheten på Accents webbplats

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Elin Lundgren skriver:

  Stort grattis. Men vad är en AD?

 2. Mattis skriver:

  AD står för art director. Tyvärr finns det ingen svensk benämning, men jag kommer att ansvara för formen på tidningen och webben.

 3. IKMK skriver:

  Shit balla bacon! KUL!

 4. Mattis skriver:

  Bacon är gott!

 5. Tom skriver:

  Hej och lycka till med jobbet som AD!

  Vill Du hyra en lgh att vistas tre dagar i /vecka så ring och prata med Annika på tel.0707126200 så kan det innebära en lösning på ditt boendeproblem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.