• Okategoriserade
  • 2

En sammanfattning

Julen firade jag i Köping och Västerås, och sen åkte jag tillbaka till Göteborg och packade inför resan till Tunisien tillsammans med Kenneth. Tunisien är ett trevligt land, men jag trodde att det skulle vara aningen varmare än vad det var. Temperaturen höll sig runt 15 grader, och solen visade sig bara i tre dagar. Hur som helst en bra resa och ett skönt avbrott. Lite bilder kommer så snart jag har gått igenom dem. I helgen var Kamilla på besök och bjöd som vanligt hem sig själv på middag. Så jag ställde till med kalas med både efterrätt och fin choklad. Sen blev hon fast i stan eftersom det snöade och kom hem till Örnsköldsvik först på måndagen. I måndags var det dags att börja jobba igen. Tillbaka till vardagen, och det känns rätt bra.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Haha. Ikväll bjöd jag in mig själv på middag till en annan snubbe. Fast sen kom jag på att eftersom jag aldrig varit där förr kanske det var lite oartigt, så jag tog tillbaka middagsinbjudan.

  2. Mattis skriver:

    Äh, du ska inte vara så blyg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.