• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 12/9

”The heart of god is deeply wounded tonight, and we are wounded too. I pray that god give us all strength to join hands and to build a better tomorrow. People across the country are giving blood tonight. Jews and muslims, protestants and catholics, buddists and hindus, atheists and agnostics are all giving blood tonight. And when they do, they see that their blood is all the same color.” [Fritt från CNN/TV4s sändningar från en gudstjänst i New York i går kväll] Om det kan komma något gott ur den här katastrofen så hoppas jag att det är att människor kommer närmare varandra. Att människor lägger sina fördomar åt sidan och kan leva sida vid sida. Att världen enas i sin kamp mot terrorismen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.