• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 11/9

Tvättstugejävel. Jag gillar ju inte alls tvättstugan här på Tjärna. Och i dag när jag kom ner hade nån snott min tvättid. Jag hade varit och handlat, var lite småstressad. När jag kommer ner har nån kört igång två maskiner som har ungefär en halvtimme kvar att gå. Jag stoppar maskinerna och river ur tvätten. Sen stoppar jag i min egen och går därifrån. Det fiffiga med vår tvättstuga är dock att man kan låsa dörren dit med hjälp av sitt bokningslås. På så vis kommer ingen annan än en själv in. Så vem det nu än är som snott min tid kommer personen inte in i tvättstugan om inte jag är där! Men än har han eller hon inte vågat sig ner. Och jag har så mycket tvätt att jag inte kan vänta tills det passar nästa gång. I kväll är det fadderkväll för GT. Vi i tvåan blir fadder för någon i ettan. På så vis får vi en bättre sammanhållning inom programmet och de nya ettorna en person som de kan vända sig till. Vi bjuder på mat och hoppas att det blir en trevlig kväll. Men det är riktigt dåligt att så få i klassen hjälper till med förberedelserna!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.