• Okategoriserade
  • 0

Söndag 9/9

En soft söndag. Jag har nu lagt upp hela mitt skivregister på webbplatsen med hjälp av asp. Riktigt roligt att pyssla med faktiskt! I går var vi på bio och såg Kiss of the Dragon som egentligen inte har premiär förrän nästa helg. Det var en okej film som underhållning. Det var ju som väntat de vanliga klyschorna med allt för mycket slagsmål, men man får ta det för vad det är. Häromdagen var vi några som begav oss till byggvaruhuset Woody som ligger mellan skolan och Kupolen. Vi hade nämligen en dispyt om vad som var masonit och vad som var spånskiva. Daniel hävdade att masonit var stora, tjocka, tunga skivor som hans säng var byggd av. Spånplatta menade han var tunna böjliga skivor. Jag hävdade motsatsen, och fick rätt. Annars hade det varit pinsamt – min pappa är ju snickare. I veckan var det också MTV Video Music Awards. Nsync framförde sin låt Pop. I slutet kommer självaste Michael Jackson in och dansar loss. Och för den korta stunden får han självklart stående ovationer. Vilken grej!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.