• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 17/4

Efter en härlig påskhelg hemma i Köping var det dags att komma tillbaka till Borlänge, som nu bjuder på kallt väder med snöblandat regn. Trist. I torsdags kom jag till Köping vid lunch. På eftermiddagen var jag hos syter i Västerås. På vägen hem svängde jag och bror förbi en kompis och fikade. På fredagen var det dags att åka till Mariefred för att fira en kusin som fyllde år. På lördagen var det påsklunch hemma hos förlädrarna, som nyligen flyttat ut på landet. Pappa har totalrenoverat huset och håller fortfarande på. Nu är det övervåningen som står på tur och sen är det dags för en uteplats. På kvällen blev det bio: Vad kvinnor vill ha med Mel Gibson. En riktigt roligt film. På söndagen var det middag hemma hos en kompis som fyllde år. Och på måndagen var det dags att åka hem igen. En riktigt bra låt just nu är Din tid med Laila Adele och Megaton. Annars snurrar Addis Black Widows nya album i CD-spelaren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.