• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 18/4

Aftonbladet skriver på sin webbplats om ”Killinggänget i storbråk med IKEA”. Killinggänget har på sin humorsida Spermaharen gjort en inte alls rolig ploj om IKEAs nya kollektion med nazistmöbler. Andra företag som också råkat ut för Killinggänget, t ex TT, funderar på att vida rättsliga åtgärder mot Spermaharen. Men grejen är att artikeln avslutas med att IKEAs informationschef Leif Sjöö säger att Ikea inte planerar att vidta några åtgärder mot Spermaharen. ”Nej, vi försöker nog hellre glömma det här. Men jag tycker inte att det är roligt, säger han.” Var det ett storbråk? I morse när jag vaknade var det vitt ute. Och jag som trodde att våren var på väg. Dessutom var jag och en klasskompis ute och fotade till ett projekt under förmiddagen. Jag höll ju på att frysa ihjäl! I går var det ”Vita huset” på SVT1. Jag försökte i helgen få min bror att titta på det programmet. Han menade dock att han inte tänkte titta på det, eftersom det inte är på riktigt utan bara påhittat. Men Rederiet kan han titta på!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.