• Okategoriserade
  • 0

Lördag 21/4

I går var det premiär för studentspexarnas ”Kleopatra – ett riktigt ormbett”. Jag får säga att jag blev glatt överraskad. Det var en riktig höjdare. På sidan med arbetsprover kan du läsa en recesion av spexet som jag har skrivit till kårtidningen Kårsetten. I kväll såg jag på Aktuellts nyheter hur en demonstration mot EU krossades av polisen. Jag blev chockad av det jag såg. Polisen bröt upp demonstrationståget och slog demonstranter med knytnävsslag. Även om det låter slitet så trodde jag inte att det kunde gå till så i Sverige. Fastän jag själv röstade för EU måste jag erkänna att jag är oroad över Schengen-avtalet och den planerade gemensamma EU-polisen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.