Besök i Borlänge


Oskar För första gången sen vi slutade var nästan hela gänget på plats i Borlänge för ett återbesök. Det blev besök hos Fredrik i Gustafs, middag på Stationsgatan 1, bowling på Metropol i gamla Åhléns, ett par–tre besök i Kupolen och några vändor förbi högskolan. De hade tydligen flyttat lilla labbet så att stora och lilla låg bredvid varandra. Stora nyheter för en GT-ingenjör! Vi passade också på att hälsa på Paulina och Andreas och deras son Oskar. Och när vi glider omkring på Kupolen dyker plötsligt min bror och Ove upp. Vilket sammanträffande! Solen visade sig också från sin bästa sida, och det blev en riktigt bra och kul helg. Bowlingen gick hyfsat, och i första serien var jag näst bäst av oss sex som spelade. Fast jag hade fortfarande lite ont i tummen, men jag ska inte ens försöka påstå att det påverkade mitt spel. Efter första serien gick det bara sämre för oss alla, men kul var det! På tåget dit och hem upptäckte jag att de numera kollar biljetten två gånger, både när man kliver på och strax innan slutstationen. Så nu är det slutfuskat!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.