• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 30/9: Bank

I dag bytte jag bank. Numera är det Handelsbanken som gäller. Tidigare har jag haft Sparbanken Västra Mälardalen, men det här är inte deras verksamhetsområde. Dessutom har de börjat ta tio kronor i avgift för uttag i Bankomater. Dåligt. Jag var i alla fall på ett möte på den nya banken för att byta bank och för att kolla om jag har möjlighet att låna pengar till att köpa en bostadsrätt. Det visade sig att det inte är några problem för mig att låna minst en miljon, säkert mer, men då krävs antingen handpenning eller borgen. Handpenning är det inte tal om eftersom den ligger på minst 25 procent, alltså 250.000 kronor om man ska låna en miljon. Och det är inget som jag har på banken i dag. Borgen är alltså enda lösningen , men det ser inte alltför ljust ut på den fronten. Alltså är det bara att hoppas att jag kan bo kvar här så länge som möjligt, nu när huset byter ägare. I helgen får jag två nattgäster. Det ska bli kul, och vi får se vad vi hittar på. Dessutom kommer Jerker från Göteborg. Datorbordet Jerker, alltså. Äntligen. Jag har länge velat ha ett sånt, och nu är det alltså dags. Rapport om hur bra det blev kommer senare.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.