• Okategoriserade
  • 0

Miami klantar till det igen

Den reklambyrå jag ogillar allra mest finns här i Göteborg och heter Miami. De kallar sig för gerillabyrå, och det innebär ungefär att de gör reklam i andra kanaler än de traditionella. De har till exempel satt upp fejkade reklamskyltar i flera kampanjer, trots att det är olagligt. I dag slog de till igen med reklam för ett företag som säljer kläder på postorder. I Stockholm, Göteborg och Oslo hivade de ut tusentals kataloger som folk kunde plocka med sig. I Stockholm svarade Trafikkontoret med att polisanmäla tilltaget, som man anser bryter mot miljöbalken genom nedskräpning. Jag har inget emot reklam på oväntade platser, men då ska det ske med en bra idé och finess. Det här är bara trist och osmart. Dessutom borde de få betala för städningen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.