• Okategoriserade
  • 2

Väntat reklamresultat

I Borås försökte staden marknadsföra sin egen förträfflighet genom att placera ut tolv stycken gigantiska utropstecken runt om i stan. Utropstecknen var ett par meter höga och gjorda i frigolit. De var helt anonyma och självklart fattade inte folk vad det handlade om. Dessutom blev de ett populärt byte för vandaler. Är något annat att vänta när man ställer ett sånt där rött åbäke alldeles intill Viskan? De ansvariga på kommunen verkar vara de enda som inte kunde förutse vad som skulle hända. Totalt har hela kampanjen kostat 700.000 kronor. » Läs mer hos Borås Tidning

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Det blir ju 58.333:- per utropstecken. Tillverkaren skrattar hela vägen till banken.

  2. Mattis skriver:

    Fast det ingår ju lite mer än bara utropstecknen i kampanjen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.