• Okategoriserade
  • 0

Jul och badrumsskåp

Över jul var jag hemma i Köping och firade. Eller egentligen är det ju Arboga, eftersom mina föräldrar bor ute på landet mellan Köping och Arboga. Det var hur som helst en lugn och skön julafton, och jag fick med mig ett gäng schyssta julklappar hem. Dessutom fick jag två träbitar som bonus av pappa. De kom väl till pass när jag skulle skruva upp badrumsskåpet. Skåpet måste nämligen sitta över en kakelskarv, och då behövde jag nåt att sätta bakom skåpet där det inte är kakel. Med mina två träbitar gick monteringen finfint och nu sitter skåpet där det ska. Det enda jag inte löst än är vad jag ska göra av alla mina skivor. Jag får nog skruva upp hyllor på väggen precis som jag har haft förut.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.