• Okategoriserade
  • 0

Måndag 14/7

Så är man äntligen tillbaka efter 9 dagar på kongress. Det har varit riktigt kul, precis som det brukar vara, men jobbigare än vanligt. Dels har vi sovit på ett riktigt crappigt hotell (Formel 1, undvik det!) och så har kongressarrangörerna inte varit de bästa. Det har varit en massa saker som inte varit ordnade och som vi behövt styra upp. Många har slitit hårt under veckan med att få allt att funka. Att träffa en massa folk är det som har varit roligast.

En kväll på kongressen mådde jag inte så bra, så jag fick ett par huvudvärkstabletter och gick till hotellet för att vila lite. Klockan var ungefär sex, och jag behövde vara tillbaka nån timme senare. Jag somnade på en gång och vaknade när min rumskompis knackade på dörren och ville in. Då var klockan åtta, så jag tänkte att det passade bra att gå tillbaka till kongressområdet. Johan, som jag bodde med, sa att han skulle gå och lägga sig eftersom han hade varit upp hela natten. Jag kollade på min mobiltelefon och upptäckte att klockan var åtta på morgonen och att jag hade sovit 14 timmar. Det kändes verkligen surrealistiskt.

Under kongressen fotade jag en massa med Motdrags nya digitalkamera. 1.600 bilder blev det, så jag har en del att gå igenom när jag kommer tillbaka till jobbet. Sista dagen sabbade jag objektivet, så det måste in på reparation. Annars har jag två veckors semeter innan jag ska knåpa ihop mitt första nummer av Motdrag. Spännande.

Dessutom måste jag ordna med papper till PRV att jag ska vara ansvarig utgivare för Motdrag. Jag skickade in ansökan innan kongressen, och missade några saker. Man måste skicka med personbevis, protokoll som visar vem som är firmatecknare för UNF och jobbigast av allt: ett bevis från Överförmyndarnämnden om att jag inte har någon överförmyndare. Och det måste göras under semestern, annars måste vi göra en helt ny ansökan.

På semestern ska jag se till att göra klart drinkboken och skriva klart rapporten så att jag kan redovisa mitt exjobb i augusti. Och sen måste jag upp till Borlänge och städa ur min lägenhet.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.