Semester!

Med Johanna och Totte i Danmark.

I morgon börjar jag jobba igen.

Jag har haft en riktigt bra semester i år. Det började med en vecka i London och sen gav jag mig ut på vägarna veckan därpå.

London är alltid kul, även om det regnade lite väl mycket den här gången. Jag hittade ett prisvärt hotell som låg nära flera olika tunnelbanestationer, bland annat Picadilly Line så att man kunde ta tunnelbanan direkt från Heathrow.

Jag passade på att besöka London några veckor innan OS, men man såg att förberedelserna var i full gång. Och jag är ganska nöjd med att kolla på OS från soffan i stället. Massor av bra tävlingar har det varit, och lite trist är det att börja jobba igen nu när friidrotten har dragit igång. Men det ska nog gå bra.

Efter London blev det så roadtrip från Göteborg till Dala-Floda, Borlänge, Örnsköldsvik och Stockholm innan jag for ner till Göteborg igen. Jag träffade fina vänner längs vägen och hade tur med vädret. Vad mer kan man begära?

De två sista veckorna på semestern har jag inte haft nåt planerat, men det har blivit sköna dagar ändå. Bland annat så drog Johanna och Totte med mig på en dagstur till Danmark, och i går blev det semesterfinal på Sillvik som firade 70 år. Fullt med folk och skön sol gjorde det väldigt lyckat.

Nu har jag fått ont i halsen. Kanske är det en förkylning. Det känns trist, för om tre veckor är det dags att springa Midnattsloppet. Jag hoppas att det ska gå bra på den nya banan, som är väldigt backig. Och jag har inte sprungit så mycket på sistone.

Nu blir det lite mer OS, sen sova och sen upp till jobbet i morgon bitti. Men jag kanske inte är där klockan åtta.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.