Ny webb på gång

Den här sajten fick sin nuvarande form 2009. Sedan dess har jag varit riktigt nöjd med den, och har inte tyckt att den behöver göras om. Förrän nu. Häromdagen fick jag en idé till en ny form, och plötsligt känns den här sajten väldigt gammal. Samtidigt som jag gör om sajten tänkte jag flytta den från min Access-databas till en MySQL-databas i stället. Men det betyder ganska mycket jobb eftersom alla SQL-frågor (när man hämtar information ur databasen) måste skrivas om. Det betyder i sin tur att både sajten som du ser den och administrationsgränssnittet måste skrivas om. Vi får helt enkelt se om jag orkar. Jag ger mig själv året ut. Då har jag i alla fall ett halvår på mig.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Pierre skriver:

  Alltså, man KAN ju bygga på ett färdigt publiceringssystem. Rätt många som gör det… 😉

 2. Mattis skriver:

  Amatörer.

 3. Jojjo skriver:

  Ny sajt i julklapp alltså. Trevligt.

 4. Mattis skriver:

  Nu när jag inte längre får skatteåterbäringen till jul så får man ju hitta på nåt annat kul.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.