Billiga London

Lite till om London bara.

När jag var där så köpte jag byxor på H&M som kostade 19,99 pund (knappt 220 kr). Nu har byxorna kommit till H&M-butikerna här i Sverige också, och då kostar de 299 kronor. Ganska stor prisskillnad, och hela 35 procent dyrare här.

Så här stor prisskillnad är det självklart inte på allt, men det visar i alla fall att London inte är så dyrt som alla säger. Åk dit och kolla själv, vetja! Det ska i alla fall min bror och Ove göra.

En sak som jag däremot inte gillar med H&M i London är den otäcka doften som de envisas med att spy ut i sina butiker. Eller egentligen är det en god doft, liljekonvalj tror jag, men att pumpa ut den i butikerna oavbrutet ger mig bara Lush-vibbar. Och det är inte bra. Om det här otyget kommer till Sverige hoppas jag att Astma- och Allergiförbundet säger ifrån.

hm_divided_grey_2010

Billiga byxan från London. Det är skinnbyxor i fuskskinn. (Nej, det är inte jag på bilden.)

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Ja, jädrar vad vi kommer tjäna pengar på den där resan! Längtar!

  2. Mattis skriver:

    Om ni shoppar riktigt mycket kan ni tjäna in hela resan. Bara ett litet tips.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.