• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 16/7

Nu är det varmt! Och skönt! Så här får det gärna vara ett tag, även om det är lite svårt att sova i värmen.

I kväll gick jag Kungsholmen runt. Nej, det är ingen tävling eller snitslad bana, även om det låter så. Jag bara tog en tur för att få lite bättre koll. Två timmar tog det, så sen var jag rätt törstig. Men jag börjar gilla Stockholm mer och mer. Innan har jag gillat Göteborg mer, men även här finns det schyssta områden. Kanske har jag bara sett de rätta delarna av Göteborg…

I morgon ska jag upp tidigt och tvätta. Jobbbigt, men skönt också att inte helt sova bort semestern. Snart är det inte så mycket kvar. Och dessutom måste jag hinna upp till Borlänge och städa ur lägenheten.

Nåja, i morgon blir det upptäcktsfärd bland myndigheter och nämnder. Spännande. Och dessutom måste jag köpa en ny laddare till min mobiltelefon, eftersom jag glömde den på hotellet under kongressen. Och eftersom telefonen är så ny (skryt!) så verkar det inte vara nån som har nån laddare till den… Jobbigt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.