• Okategoriserade
  • 0

Söndag 20/7

I går var en bra dag. Efter lunch stack jag och Johanna (som kollat min lägenhet) till Etnografiska museet på Gärdet för att kolla när Totte tränade capoeira. Det var skönt att sitta ute i gräset ett tag (fast jag fattar fortfarande inte riktigt vad capoeira går ut på). Sen drog vi in till stan för att äta middag, och där mötte Sabe upp. Mätta och belåtna kollade vi in Sabes kontor (snyggt) och gick sen vidare till Rålambshovsparken och softade. Nån timme senare köpte vi glass och gick sen längs stranden hem till mig. Där läste vi gamla Kårsetten och gav ris och ros i vederbörlig ordning. Allt som allt en mycket trevlig dag i ett Stockholm med tropiskt varma nätter.

Nu över till nåt som inte är lika kul. Kebab i Stockholm. Jag har ännu inte lyckats hitta nån ställe som har en bra kebabtallrik. Okej, det finns säkert nånstans, men det får ju gärna vara här i närheten. Pizza finns det dock gott om.

En bra sak med att leta efter kebab är att man upptäcker saker i området. I dag hittade jag flera överraskande små butiker i kvarteren runtomkring. En Ica-butik i närheten kändes bra, speciellt som de hade en riktigt snygg skylt. Men ingen Hemköp.

På torsdag och fredag ska jag upp till Borlänge för att städa ur lägenheten. Jag hade tänkt att åka över helgen, men det verkar ändå inte vara några kändisar i Borlänge, så det får blir i veckan. Dessutom börjar jazzfestivalen på fredag, så då ska man vara där. Om det inte blir nån grillfest i Falun, förstås. Då får jag omvärdera.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.