• Okategoriserade
 • 5

Ingen fast telefon

Nu när jag ska flytta har jag sagt upp mitt fasta telefonabonnemang. Jag har ett såpass billigt mobilabonnemang att jag lika gärna kan ringa med mobilen. Och jag sparar pengar på att slippa betala varje månad för ett fast abonnemang som jag knappt använder. Dagen efter att jag hade sagt upp mitt abonnemang hörde jag på nyheterna att de fasta abonnemangen har minskat från 6 miljoner till fyra miljoner på kort tid. Jag undrar hur det kommer att gå för den fasta telefonin på lite längre sikt.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Hull skriver:

  Den fasta telefonin kommer att dö ut. Det är min övertygelse.

 2. Mattis skriver:

  ”Det är min fasta övertygelse”, menar du? Muhahaha!

  Åh, vilken humor jag har!

 3. Macke K skriver:

  Så länge operatörerna inte släpper bredbandet fritt i telenätet kommer den fasta telefonin finnas kvar. Innan mobilt bredband slår.

 4. Kamilla skriver:

  Vi har precis beställt IP-telefoni, efter att ha varit utan fast abonnemang sen årsskiftet. 49:- i månaden, och det är en samtalspott man får ringa för. Bara att börja ringa så det blir värt det…

 5. Mattis skriver:

  I lägenheten i Göteborg kan man få telefonabonnemang för 0 kronor per månad. Och ringa för nio öre per minut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.