• Okategoriserade
 • 4

Ännu mer om att flytta

Jag försöker hitta en lösning på flytten. Jag har fått ett anbud på 7.800 kronor från en flyttfirma. Och fastän jag inte tycker att det är så värst dyrt så skulle jag gärna spara de där pengarna. Eller en del av dem i alla fall. Lägenhetsletandet i Göteborg går inte så bra. Nåt byte har jag inte fått till än, trots några intresserade spekulanter. Och jag börjar bli skeptisk till att det blir några bostadsrätter här i huset. Alltså skulle jag behöva de där pengarna till att köpa en lägenhet i Göteborg. Min plan (just nu – den ändras ofta) är att säga upp lägenheten här i stan och i sommar leta efter en bostadsrätt i Göteborg. Det blir ju lite lättare när jag bor i Borås. I dag blev jag lite extra stressad över flytten. Just nu skulle jag verkligen behöva ett körkort. Jag saknar nämligen nån som kan köra ner alla mina grejer till Göteborg. Dessutom kom jag på att eftersom jag inte har bestämt något datum för flytten så har jag inte bokat någon bil. Det kan bli problem.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Macke K skriver:

  Halva priset för hyrbil och diesel.

 2. Mattis skriver:

  Och en roadtrip på köpet!

 3. emil skriver:

  jag är arbetslös. för en tågbiljett till sthlm och mat hjälper jag dig att flytta samt köra ner bilen. 🙂

 4. Mattis skriver:

  Jag tänkte inte på att du har kommit hem. Välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.