• Okategoriserade
  • 2

Nytt om boende

I dag blev jag erbjuden en lägenhet i Göteborg. Det är via kontakter på ett litet fastighetsbolag, och det verkar lovande. Men det finns ett problem: De vill ha en borgenär. Jag har aldrig förut hört talas om att man behöver en borgenär för en hyreslägenhet. Dessutom gillar jag verkligen inte konceptet med borgenärer. Det känns inte schysst att riskera att någon annan får stå för mina skulder, oavsett hur liten den risken är. Anledningen till att de vill ha en borgenär är att jag bara har en provanställning i början när jag byter jobb. Jag funderar på att erbjuda mig att betala ett gäng månader i förskott så kanske det funkar ändå. Om jag skulle lyckas få lägenheten är inflyttningsdatum den 1 augusti, så jag får ändå bo i Borås ett tag.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kenneth skriver:

    Var i götet är den lägenheten?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.